Sanne van 't Wout (Sanne)

Sanne van 't Wout (Sanne)

Contactgegevens

...
0637289467

Notitie

Sanne van 't Wout (Sanne)
OFFLINE

Hofstedestraat
Landgoederenbuurt
Alle basisschoolvakken en middelbare school van vmbo t/m vwo
20 euro per uur (15,00 euro per half uur).
5 lessen voor 87.50 euro!

Ik ben 7 dagen per week beschikbaar tussen 9.00 uur en 21.00 uur!

TitelCategorieAangemaakt
Deze gebruiker heeft geen blogs

Hoi, mijn naam is Sanne van 't Wout. Ik heb de pabo gedaan, om de nieuwe generatie te kunnen helpen om te komen waar zij willen komen. Ik help met het begrijpen, inoefenen en trainen van lesstof en kan je tips geven hoe je het beste zelf verder kan komen of kan zorgen dat je op tijd geleerd hebt voor je toetsen of kan zorgen dat je huiswerk op tijd af is. Ik ben er omĀ jou te helpen! Laat je me weten waar je hulp bij wilt hebben? Dan spreken we elkaar online!

Maar vrees niet! Ik gebruik hier whereby voor: een programma waarin we elkaar kunnen zien, schermen kunnen delen en waarin de uitleg dus in niets anders is dan als we bij elkaar zouden zijn. Leerlingen die bij mij zijn overgestapt van jong tot oud hebben me ook laten weten dat zij geen verschil merkten en zijn net zo hard gegroeid in hun ontwikkeling en hun resultaten!

Twijfel je of dit voor jou werkt, laten we elkaar dan niet bellen, maar een online (gratis) afspraak maken om te bespreken en je ziet meteen de werkomgeving: niet alleen hetzelfde, maar met zoveel meer dan fysiek bijles te bieden heeft!

Je kan me altijd bellen om meer te weten te komen of om een eerste afspraak te maken, maar als ik les geef, neem ik de telefoon niet op. Dat zou jij ook niet fijn vinden! Daarom is het soms handiger om me even te appen, dat mag altijd. Ik reageer dan zo snel mogelijk, of bel je terug als je dat fijner zou vinden.

Ik help je graag en hoop snel van je te horen, want iedereen verdient een kans!