Joël (Joel)

Joël (Joel)

Contactgegevens

...

Notitie

Joël (Joel)
OFFLINE

Danswijk
Natuurkunde, Wiskunde A,B,C,D
Alle niveaus, alle jaren
15 euro per uur, eventueel komen reiskosten erbij.

Doordeweeks in de middag beschikbaar en in het weekend 

TitelCategorieAangemaakt
Deze gebruiker heeft geen blogs

Hoi!

Mijn naam is Joël, een enthousiaste eerstejaarsstudent wiskunde aan de universiteit van Amsterdam. Ik heb het VWO afgerond met uitstekende resultaten voor wiskunde A, wiskunde B, wiskunde D en natuurkunde met als eindcijfers 8, 9, 9, 8. Ik vind wiskunde en natuurkunde zelf de leukste vakken op school en ik hoop dat ik je ook misschien een beetje enthousiast kan maken door middel van mijn bijlessen!

Waarom bijles van mij?

  1. Ervaren en betrouwbaar: Met mijn achtergrond in het VWO en mijn voortdurende studie in de wiskunde, ben ik vertrouwd met de stof op verschillende niveaus en leerjaren.

  2. Flexibele uitleg: Iedereen leert anders. Daarom zal ik de onderwerpen op verschillende manieren uitleggen totdat het kwartje valt. Of het nu visuele hulpmiddelen, praktische voorbeelden of andere methoden zijn, ik pas mijn uitleg aan jouw leerstijl aan.

  3. Persoonlijke aandacht: In mijn bijlessen staat jouw leerproces centraal. Ik luister naar jouw vragen en geef je de individuele aandacht die je nodig hebt. Geen vraag is te gek!

  4. Nadruk op oefenen: Samen zullen we veel oefenen met opgaven. Hoe meer je oefent, hoe zelfverzekerder je wordt. Ik geef ook altijd huiswerk op voor na de les en dan bespreken we dat de volgende keer, zodat het er goed in blijft zitten. Wiskunde en natuurkunde zijn nu eenmaal vakken waar je veell voor moet oefenen natuurlijk. Je kunt mij ook altijd gratis vragen stellen buiten de lessen om!

 Bijles aan andere leerlingen met succes!

Naast mijn eigen prestaties, heb ik ook bijles gegeven aan verscheidene andere leerlingen van uiteenlopende niveaus en leerjaren, met succes. Ik vind het leuk om te zien hoe mijn leerlingen hun leerdoelen te bereiken en uiteindelijk het schooljaar halen. De positieve feedback van mijn eerdere leerlingen motiveert mij om door te gaan met het ondersteunen van anderen.

Voor wie is de bijles?

Mijn bijles is beschikbaar voor middelbare scholieren van alle niveaus en leerjaren. Of je nu een brugklasser bent die de basisprincipes wil versterken, een examenkandidaat die zich wil voorbereiden op het eindexamen, of ergens daartussenin, ik sta voor je klaar!

 

De lessen kunnen op een afgesproken locatie plaatsvinden of gewoon bij jou thuis. Samen kunnen we ook tijden afspreken. Waar en wanneer voor jou het best werkt!

Als je interesse hebt, stuur dan een e-mail met je telefoonnummer naar joelbijles@gmail.com zodat we even kunnen overleggen en dan hoop ik je snel te zien voor de eerste bijles!